ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΡΗ, ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΛΛΟΥΜΙ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΡΗ, ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΛΛΟΥΜΙ

Γευστική πρόταση με μεγάλα μανιτάρια, κρέμα αναρής-πέστο και τραγανό χαλλούμι. Κατηγορία: Ορεκτικό / Χορτοφαγικό

    Υλικά:

  • 6 μεγάλα μανιτάρια portobello

  • 2 ½ κ.σ. κουκουνάρια, ελαφρά καβουρδισμένα

  • 1 χαλλούμι «Αιγινό» ΚΕΣΕΣ, σε κυβάκια

  • 2 κ.σ. πέστο βασιλικού

  • 1 φλ. αναρή Γ.&Ι. ΚΕΣΕΣ, λιωμένη

  • Ελαιόλαδο

  • Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες Προετοιμασίας:

  1. Φούρνος 180 °C. Καβουρδίζουμε κουκουνάρια.

  2. Ψήνουμε φέτες χαλλουμιού σε λαδωμένο τηγανάκι, κόβουμε κυβάκια.

  3. Καθαρίζουμε μανιτάρια, λαδώνουμε, αλατοπιπερώνουμε.

  4. Χτυπάμε αναρή με πέστο να γίνει κρέμα· γεμίζουμε μανιτάρια.

  5. Ψήνουμε 15′, ροδίζουν. Πασπαλίζουμε κουκουνάρια & χαλλούμι, σερβίρουμε.