Συνταγές
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΡΗ, ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΛΛΟΥΜΙ
Συνταγές
Γευστική πρόταση με μεγάλα μανιτάρια, κρέμα αναρής-πέστο και τραγανό χαλλούμι. Κατηγορία: Ορεκτικό / Χορτοφαγικό
6 μεγάλα μανιτάρια portobello
2 ½ κ.σ. κουκουνάρια, ελαφρά καβουρδισμένα
1 χαλλούμι «Αιγινό» ΚΕΣΕΣ, σε κυβάκια
2 κ.σ. πέστο βασιλικού
1 φλ. αναρή Γ.&Ι. ΚΕΣΕΣ, λιωμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Φούρνος 180 °C. Καβουρδίζουμε κουκουνάρια.
Ψήνουμε φέτες χαλλουμιού σε λαδωμένο τηγανάκι, κόβουμε κυβάκια.
Καθαρίζουμε μανιτάρια, λαδώνουμε, αλατοπιπερώνουμε.
Χτυπάμε αναρή με πέστο να γίνει κρέμα· γεμίζουμε μανιτάρια.
Ψήνουμε 15′, ροδίζουν. Πασπαλίζουμε κουκουνάρια & χαλλούμι, σερβίρουμε.